Lämpöpumput

lampoassaMaalämpöön siirtyminen on kannattava valinta! Energian hinnan jatkuva nousu tekee maalämmöstä kasvavassa määrin kokonaisedullisesti parhaimman vaihtoehdon lämmittää ja tuottaa lämmintä käyttövettä. Maalämpö on hintaa ja hyötysuhdetta tarkasteltaessa erinomainen valinta myös kiinteistön arvonsäilymisen ja -nousun kannalta. Maalämpö on oivallinen lämmitysratkaisu omakotitaloon, rivitaloon tai kerrostaloon.

Pyydä rohkeasti tarjousta kattavasta valikoimasta!

Soita 040 520 1906!

Alla muutama esimerkki toimittamistamme tuotteista (klikkaa kuvaa):

 

1vsi-mallisto2vm-mallisto3esi-mallisto4t-mallisto5v-mallisto6ässäcooling7ässäsolar10maaenergiakeskus
1vsi-mallisto

VSI-MALLISTO
Täystehoisen Vsi-malliston maalämpöpumput soveltuvat erinomaisesti osaksi maaenergiajärjestelmää uusissa ja saneerattavissa omakotitaloissa sekä vapaa-ajan asunnoissa. Ne sopivat myös huoneistokohtaiseen lämmitykseen pari- ja rivitaloissa. Lämpöässä Vsi -maalämpöpumpun avulla lämmität ja tuotat lämmintä käyttövettä helposti ja edullisesti ympäri vuoden.

Vsi-maalämpöyksikkö on kompaktin kokoinen ja käyntiääneltään hiljainen, joten voit sijoittaa sen teknisen tilan tai muun erillisen tilan lisäksi myös sisätiloihin esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen tai eteiseen. Lämpöässä Vsi -mallistossa on kokoluokkansa suurin, 260-litrainen varaaja. Vsi-malliston maalämpöjärjestelmään on mahdollista yhdistää myös ÄssäCooling-jäähdytysjärjestelmä.

ÄssäControl–ohjausjärjestelmän kosketusnäyttö sekä pikatoiminnot tekevät maalämpöpumpun käytöstä helppoa. Halutessasi voit seurata ja ohjata maaenergia- tai maalämpöjärjestelmäsi toimintaa myös internetin kautta vaikkapa tabletilla tai älypuhelimella.

Lue lisää!

2vm-mallisto

VM-MALLISTO
Täystehoinen Lämpöässä Vm -lämpöpumppumallisto soveltuu uusien ja saneerattavien omakotitalojen, pari- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen kokonaisvaltaiseksi lämmitysjärjestelmäksi. Vm-malliston maalämpöpumppu on oikea valinta silloin, kun lämmitettävä pinta-ala ja käyttöveden tarve on suuri. Lämpöässä Vm -sarjan avulla lämmität ja tuotat lämmintä käyttövettä helposti, ekologisesti ja edullisesti ympäri vuoden.

Suuri 480 litran varaaja takaa käyttöveden riittävyyden vaativimmissakin kohteissa. ÄssäControl–ohjausjärjestelmän kosketusnäyttö sekä pikatoiminnot tekevät maalämpöpumpun käytöstä helppoa. Halutessasi voit seurata ja ohjata maaenergia- tai maalämpöjärjestelmäsi toimintaa myös internetin kautta vaikkapa tabletilla tai älypuhelimella. ÄssäCooling-viilennysyhteet ja ÄssäSolar-aurinkoyhteet ovat vakiona Vm-mallistossa.

Lue lisää!

3esi-mallisto

ESI-MALLISTO
Lämpöässä Esi -mallisto on joustava ratkaisu erityyppisiin maaenergia- ja maalämpöjärjestelmiin. Sen tyypillisiä käyttökohteita ovat omakotitalot, rivitalot, teollisuuskiinteistöt ja maatilat.

Esi-mallisto soveltuu erityisesti kiinteistöihin, joissa käytettävissä oleva tila on erittäin ahdas, tai vanha lämmitysjärjestelmä halutaan säilyttää rinnakkais- tai varajärjestelmänä. Koska Lämpöässä Esi kytketään erilliseen varaajaan, se on oiva ratkaisu kohteisiin, jossa lämpimän käyttöveden tarve on erityisen suuri. Remonttikohteessa maalämpöpumppu voidaan kytkeä myös olemassa olevaan varaajaan. Tehontarpeen kasvaessa Esi-malleja voidaan kytkeä rinnakkain.

ÄssäControl–ohjausjärjestelmän kosketusnäyttö sekä pikatoiminnot tekevät maalämpöpumpun käytöstä helppoa. Halutessasi voit seurata ja ohjata maaenergia- tai maalämpöjärjestelmäsi toimintaa myös internetin kautta vaikkapa tabletilla tai älypuhelimella. Esi-malleihin on mahdollista liittää ÄssäCooling-jäähdytys ja ÄssäSolar-aurinkokerääjät.

Lue lisää!

4t-mallisto

T-MALLISTO
Lämpöässä T -mallisto on joustava ratkaisu erityyppisiin maaenergia- ja maalämpöjärjestelmiin. Maalämpö kerrostaloon, rivitaloon tai omakotitaloon onnistuu näppärästi T-malliston maalämpöpumpulla. Muita käyttökohteita ovat muun muassa teollisuuskiinteistöt, julkiset rakennukset ja maatilat.

Pienempiä T-malleja käytetään erityisesti kiinteistöissä, joissa käytettävä tila on erittäin ahdas tai vanha lämmitysjärjestelmä halutaan säilyttää maalämpöpumpun rinnakkais- tai varajärjestelmänä. Suuremmat T-mallit taas soveltuvat hyvin kiinteistöihin, joissa lämmitettävä pinta-ala ja/tai lämpimän käyttöveden tarve on erityisen suuri.

Tehontarpeen kasvaessa T-malleja voidaan kytkeä rinnakkain. T-mallinen maalämpöpumppu voidaan tarvittaessa mitoittaa myös osatehoiseksi. T-malleihin on mahdollista liittää ÄssäCooling-jäähdytys ja ÄssäSolar-aurinkokerääjät.

Lue lisää!

5v-mallisto

V-MALLISTO
Lämpöässä V -maalämpöpumppumallisto on suunniteltu vastaamaan omakotiasujan kaikkia lämmitystarpeita. Täystehoisessa maalämpöpumpussa on 750 litran sisäänrakennettu lämminvesivaraaja, joten lämmintä käyttövettä riittää isollekin joukolle.

Lue lisää!

6ässäcooling

ÄSSÄCOOLING
ÄssäCooling on Lämpöässän jäähdytysjärjestelmä, jonka voit liittää osaksi Lämpöässä-maaenergiajärjestelmää. Passiivinen viilennys on edullinen tapa toteuttaa jäähdytys, sillä käyttökustannus muodostuu ainoastaan kiertovesipumpun ja puhaltimen moottorin käyttämästä sähköstä. ÄssäCoolingin kustannus jää murto-osaan esimerkiksi ilmalämpöpumppuun verrattuna. ÄssäCooling-jäähdytysjärjestelmä on myös erittäin ympäristöystävällinen tapa toteuttaa viilennys, sillä sen hyötysuhde on yksiköstä riippuen jopa 40.

Lue lisää!

7ässäsolar

ÄSSÄSOLAR
ÄssäSolar on aurinkokeräin, joka voidaan liittää lähes kaikkiin Lämpöässän maalämpöjärjestelmiin. Aurinkolämpö on ympäristöystävällinen lisäenergianlähde lämmittämiseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. ÄssäSolar hyödyntää auringon säteilyenergiaa ja lopputuloksena on entistä edullisempi ja ekologisempi energiantuotanto. ÄssäSolaria voidaan käyttää niin omakotitaloissa kuin suuremmissakin kohteissa.

Lämpöässä Vm on markkinoiden ainoa maalämpöpumppu, joka voidaan vakioyhteillä yhdistää aurinkolämpöjärjestelmään. T-mallien erillisvaraajaan aurinkokeräinyhteet voidaan lisätä pyynnöstä.

Lue lisää!

10maaenergiakeskus

MAAENERGIAKESKUS
Lämpöässä Maaenergiakeskus on tehtaalla valmiiksi rakennettu kokonaisuus, joka siirretään suoraan kohteeseen. Maaenergiakeskus suunnitellaan aina kohteen lämmitys-, lämmin käyttövesi- ja jäähdytystarpeiden mukaan. Valmis paketti toteutetaan yksien seinien sisään Lämpöässän tehtaalla Lapualla, jolloin varmistetaan asennusten virheettömyys.

Lämpöässä Maaenergiakeskus soveltuu rivi- ja kerrostaloihin, teollisuuskiinteistöihin, energiayhtiöihin ja maatalouteen. Se on toimiva ratkaisu erityisesti kohteisiin, joissa tavanomaisen maalämpöjärjestelmän asentaminen ei ole mahdollista (esim. kaukolämpökohteet) tai jos kiinteistön talotekninen tila halutaan muuhun käyttöön.

Maaenergiakeskuksen kuljetus on helppoa, ja perustukselle tuotaessa se tarvitsee enää yhdistää kiinteistöön. Tarvittavat liitännät ovat valmiina Maaenergiakeskuksen sisällä. Vakiona oleva ÄssäControl-ohjaus mahdollistaa etävalvonnan ja -seurannan sekä huollon etäpalvelut.

Perustoimitukseen kuuluvat aina lämpöeristetty rakennus (saatavana useissa väreissä), maalämpöpumppu ja vesivaraaja sekä niiden väliset kytkennät, keskuksen sisäinen putkisto ja varusteet, sähkökeskus ja tarvittava johdotus sekä ÄssäControl-ohjaus.

Lue lisää!